tel: +31(0)6 55 58 30 35 info@anniekoost.nl

Van werkstress naar werkplezier in 6 stappen

Voor een betere WERK-PRIVÉbalans

Stress stress stress…

Veel mails in je inbox, collega’s die vragen blijven stellen, er ligt nog zoveel werk, situaties die anders lopen dan gepland, collega’s die niet doen wat er is afgesproken en deadlines die gehaald moeten worden…

Er zijn heel veel situaties op het werk of privé die tot stress en een minder goede werk-privé balans kunnen leiden. Je merkt dat je onrustig wordt, minder energie en focus hebt, je maakt meer fouten en piekert. Je slaapt minder goed en je voelt dat je hart soms tekeer gaat. En daardoor loopt het niet helemaal lekker met collega’s en ook thuis lijk je niet altijd aanwezig te zijn en ben je prikkelbaar. Je hebt het gevoel dat je steeds minder energie hebt voor wat je wel wilt en belangrijk vindt. De klachten nemen toe. Je wordt vermoeider, humeuriger en je wordt ‘s nachts wakker. Je merkt dat je niet lekker in je vel zit. Na verloop van tijd lijkt het misschien normaal, want stress hoort erbij toch?

Het kan ook anders!

Steeds meer mensen ervaren deze klachten. En steeds meer mensen zitten niet lekker in hun vel en krijgen soms zelfs last van een burn-out.

Misschien denk je dat stress en werkdruk erbij hoort. Dat is helemaal niet nodig! Voorkom stress en voorkom burn-out. Wil jij dat ook en wil je meer van de volgende dingen?

et|icon_star|

Beter slapen

et|icon_lightbulb|

Meer energie

et|icon_box-checked|Z

Meer rust

et|icon_key|

Beter je grenzen aangeven

et|icon_question_alt2|t

Minder piekeren

et|icon_briefcase|

Meer werkplezier

et|icon_cone_alt|

Minder frustatie

et|icon_balance|

Een betere werk-privé balans

Voor jou én je team of afdeling…

Het is hartstikke mooi als jij leert hoe je stress kunt voorkomen en hoe je jouw stress kunt verlagen. Het heeft nog meer effect als je dit samen met jouw team of afdeling doet!

De mate waarin je werkstress ervaart wordt enerzijds bepaald door hoe jij met situaties omgaat. De communicatie en samenwerking in een team kan hier ook aan bijdragen. Door te investeren in die cultuur op de werkvloer, kunnen we met onze praktische aanpak een veel beter resultaat bereiken en dát heeft weer een hele grote impact op de werkstress die wordt ervaren. Zo kun je binnen jouw team of op jouw afdeling binnen korte tijd minder werkstress ervaren, wordt het een fijnere werkplek en gaan de resultaten omhoog.

 

Wat onze klanten graag willen delen...

 

"Wat ik zo fantastisch vind in de aanpak van Anniek is dat ze het houdt in het hier-en-nu en haar praktisch toepasbare oefeningen. Met deze oefeningen en onze gesprekken kwam ik tot het inzicht in de achterliggende redenen van mijn handelen. Daarmee doe ik nu wat ik wil doen en niet wat ik moet doen. De regie is in mijn hand en dat geeft rust. En zo kom ik meer dan ooit in het enige moment dat telt, en dat is in het nu."
Joris de Vries

Projectmanager programma's,
Individueel coachtraject

"Hoewel ik in het begin nogal sceptisch en enigszins terughoudend was, groeide mijn enthousiasme en vertrouwen gaandeweg. Ze wist me op een speelse manier uit mijn comfortzone te halen. Daardoor heb ik beter leren omgaan met mijn gevoelens en gedachten en vind ik het nu veel makkelijker om “problemen” aan te pakken. In mijn directe omgeving is deze positieve ontwikkeling niet onopgemerkt gebleven!"
Marieke Baat

Customer service medewerker,
Individueel coachtraject

"Ik moet niets meer en mag vooral weer. Uiteraard heb ik nog tegenslagen. Ik heb geleerd dat het gaat hoe je daar vervolgens mee om gaat en daarin heeft Anniek heel veel voor mij betekend"
Anouk Jansen

Administratief medewerker,
Individueel coachtraject


 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laten we eens afspreken, met een kop koffie!

 

Ontdek de 10 ijzersterke communicatietips

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen? Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)

Wat zijn de 10 grootste communicatiefouten?

Download de gratis communicatiefouten poster en ga direct aan de slag! Laat je emailadres achter, dan sturen we je het gratis poster. Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis poster komt eraan :)Kopje koffie?

Laat hier je naam en email achter en ik kom bij je terug om een afspraak in te plannen. Ik hoor graag wat je uitdagingen zijn, tot snel! Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Upgrade je team communicatie met het gratis ebook

 

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen?  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)Meer weten over werkgeluk?

Laat hier je naam en email achter en ik neem contact met je op over de mogelijkheden met betrekking tot werkgeluk. Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Van werkstress naar werkplezier in 6 stappen

Download het gratis ebook en ga direct aan de slag!  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis ebook komt eraan :)