tel: +31(0)6 55 58 30 35 info@anniekoost.nl

We horen graag

wat je uitdagingen zijn!

over ons

Hi There! 

Leuk om je hier te ontmoeten. Niet direct natuurlijk, maar toch....

Ik stapte van de week de lift in en zag dat er een man in pak in de lift stapte terwijl hij helemaal in gedachten was. Ik begroette hem met een vrolijke “Hallo”. De man keek even verbaasd en er kwam een grote lach op z’n gezicht. “Haha, je hebt helemaal gelijk. Hallo!” zei de man. “Omdat je me zo vrolijk begroet, zal ik je meteen maar even vertellen waar ik aan zat te denken” vervolgde hij. Wat volgde was een leuk en spontaan gesprek, waarin we samen erg moesten lachen. Wat een kleine ‘hallo’ al niet teweeg kan brengen! Het geeft je zomaar een inkijkje in de diepe gedachten van de ander. Met een grote glimlach liep ik de lift uit, onderweg naar m’n volgende ontmoeting.

 

Waar we graag bij assisteren...

We leveren maatwerk oplossingen voor verschillende communicatie-, stress- en bedrijfscultuur uitdagingen. De vaak aangevraagde pakketten zie je hieronder staan;

 

et|icon_balance|

Werk-privé balans

Energie op je werk én thuis.We laten je zien wat de impact is van de keuzes die je nu maakt en gaan samen met jou aan de slag, zodat je een betere werk-privé balans krijgt.

et|icon_group|

Communicatie & Samenwerking

Praktische stappen richting een betere communicatie en samenwerking voor leidinggevenden, teams, medewerkers en directie. Daar houden we van!

et|icon_like_alt|

Werkgeluk

Waar word jij blij van op je werk?
Wat zorgt ervoor dat je minder plezier ervaart op je werk en hoe kan je dit aanpakken? Van inzicht naar grip op jouw werkgeluk.

Onze werkwijze

De symptomen van een hoge werkdruk, een slechte werk-privé balans en geen goede communicatie en samenwerking kunnen duidelijk zichtbaar of juist heel subtiel zijn.

Wij helpen je met onze eigen methodiek om vanuit bewustwording aan de slag te gaan en stappen te zetten. We geven je eerlijk advies met suggesties voor verbetering voordat we aan de slag gaan, omdat we samen met jou de beste resultaten willen behalen. Samen bepalen we vervolgens de weg die we bewandelen en daarna gaan we aan de slag! Natuurlijk sturen we tussentijds bij als dat nodig is, want we willen dat jij met maximale resultaten de deur uit loopt. Onze klanten geven aan dat wij ons onderscheiden door onze ontwapenende, praktische en doelgerichte methode.

Ben je al lekker op dreef en wil je de nieuwste tips & tricks, kortingsacties en mini-cursussen ontvangen?

Wil je niks missen? Laat dan hier je emailadres achter. Geen zorgen we haten spam en zullen je contactinfo niet delen met derde partijen.
Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Mee met de golven, of een rigoreus verandertraject?

Een fusie, een reorganisatie, een verandertraject of de ambitie om anders te gaan werken…

Op dit soort momenten komt er veel op medewerkers en teams af. In deze dynamiek van verschuiving en verandering kan je wel wat ondersteuning gebruiken. Ook binnen de preventieve sfeer werken we graag: als je over twee jaar ergens wil staan, daar nú al werk van maken. We hebben bij Anniek Oost Persoonlijke en Prestatiegerichte Coaching een unieke methodiek gecreëerd waarbij we een team, afdeling of bedrijf én de individuele medewerker, leidinggevende of directeur verder helpen met hun soft skills.

Door een zorgvuldig samengesteld traject werken we aan het verlagen van de werkstress en gaan de (team)prestaties en het werkplezier omhoog. De methodiek is ontstaan vanuit diverse specialisaties, waaronder sportpsychologie, acceptance commitment therapy, ervaringsleren en teamcoaching. Door de best practices uit deze gebieden te combineren is er een methodiek ontstaan die zowel stevig gefundeerd, als flexibel en dynamisch is. Ons netwerk van getrainde en gespecialiseerde trainers en coaches staat voor je klaar om je te begeleiden naar nieuwe manieren van communiceren, werken en samenwerken.

 

 

 

Wat onze klanten graag willen delen...

 

"Waar eerdere trajecten eindigden bij met name het vinden van de oorzaak van mijn uitdaging, gaat Anniek juist verder met methodes om er mee te leren omgaan. Er zullen altijd “heat of the moment” zaken zijn waarin ik net effe vergeet stil te staan. Maar door de coaching van Anniek zie ik het wel gebeuren."
Ruud Backus

Testspecialist,
Individueel coachtraject

"Ik merk door de teamcoaching vooral dat de teamleden natuurlijker werk van elkaar overpakken. Meer dan voorheen heerst de één team één taak mentaliteit. De ontspannen sfeer maakte dat iedereen zich vrij voelde om te spreken. Prettig was ook dat het onderwerp van gesprek door het team wordt bepaald. Tijdens de toepassing van gesprekstechnieken behandelden wij daardoor onderwerpen waar wij normaliter niet de tijd voor nemen."
André Thomassen

Financieel specialist,
Teamcoach traject

"Als team zijn we meer als een eenheid naar de buitenwereld toe gaan communiceren. Ook luisteren we beter naar elkaar en laten we elkaar veel meer uitpraten. Het was erg waardevol dat er openheid van zaken was en het wederzijds respect naar elkaar tijdens de coaching van het team."
Maarten de Boer

Application manager,
Teamcoach traject

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laten we eens afspreken, met een kop koffie!

 

Ontdek de 10 ijzersterke communicatietips

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen? Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)

Wat zijn de 10 grootste communicatiefouten?

Download de gratis communicatiefouten poster en ga direct aan de slag! Laat je emailadres achter, dan sturen we je het gratis poster. Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis poster komt eraan :)Kopje koffie?

Laat hier je naam en email achter en ik kom bij je terug om een afspraak in te plannen. Ik hoor graag wat je uitdagingen zijn, tot snel! Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Upgrade je team communicatie met het gratis ebook

 

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen?  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)Meer weten over werkgeluk?

Laat hier je naam en email achter en ik neem contact met je op over de mogelijkheden met betrekking tot werkgeluk. Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Van werkstress naar werkplezier in 6 stappen

Download het gratis ebook en ga direct aan de slag!  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis ebook komt eraan :)