tel: +31(0)6 55 58 30 35 info@anniekoost.nl

Lees hier de nieuwste tips &
tricks en artikelen.

BLOG

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_auteur_naam”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

Over de auteur

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_auteur_tekst”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_blog_titel”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_blog_ondertitel”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_blog_tekst_deel_1_boven_image”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_tekst_naast_image”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“,”enable_html”:”on”}}

En grote stappen zorgen voor grote zenuwen merk ik.  
We gaan programma’s verder ontwikkelen, online en offline. Meer inzetten op leiderschap en veerkracht. Van directie tot medewerker, van team tot individu. Het voelt allemaal spannender dan bij Defensie in 2018, waar ik uiteindelijk voor 550 man stond.  
Ik wil aan het eind van het jaar kunnen zeggen dat ik heb gedaan wat ik wilde, dat ik me niet tegen heb laten houden door zenuwen, geld of wat dan ook.  
Te vaak zie ik mensen zichzelf inhouden, omdat iets spannend is.  
Durf de sprong te wagen en doe waar je energie van krijgt. Investeer in jezelf, je team of organisatie. Omdat het leuker mag. Met meer resultaat, gemak en energie op je werk én thuis.   
 
Een paar dagen geleden las ik een stukje over de vierde aflevering van Over Mijn Lijk dat het belang van durven en doen onderstreept. In het programma neemt Tim afscheid van de 30-jarige Mirjam, die baarmoederhalskanker had. Tim geeft na het overlijden van Mirjam aan dat ze een boodschap had: “Ga doen wat je wil doen, het kan zo voorbij zijn.” 
 
Gaan voor wat je écht wilt bereiken vraagt moed. Leiderschap vraagt moed
Ik zie medewerkers en leidinggevenden zoeken naar hoe ze met gemak en vanuit ontspanning hun werk kunnen doen. Ze ervaren stress, blussen voornamelijk brandjes, vinden het lastig om draagvlak of een veilige en open sfeer te creëren op de werkvloer. Ik zie teams die niet functioneren, omdat ze niet weten hoe ze op een fijne manier samen kunnen werken. Het kan zoveel makkelijker en leuker. Met energie op je werk én thuis en meer resultaat.  
Het vraagt investeren. Investeren wanneer het nodig is en preventief investeren.  
En daar horen bij jou misschien ook zenuwen bij. Zie ze als een richtingaanwijzer, ze vertellen je wat je waardevol vindt en waar je nog in mag ontwikkelen.  
 
In onze plannen voor dit jaar staat er nogal wat op de planning. Je gaat dit jaar veel van ons zien en horen. Ik neem je graag mee:  

Leiderschapsprogramma’s: dit zijn programma’s die draaien om jouw persoonlijke leiderschap. En als je ook sturing geeft aan een team, afdeling of organisatie dan combineren we het met hoe je met meer gemak de aansturing kan doen. Hoe je de groep mee kan krijgen, draagvlak kan creëren en meer rust, tijd en ruimte creëert. De insteek is hands-on en praktisch, zodat jij weet hoe je beter in je vel kan zitten, meer energie over houdt, minder last hebt van werkstress en druk en met meer gemak en resultaat de leider kan zijn die de organisatie nodig heeft.   
Verandermanagement: Hoe kun je zorgen voor minder werkstress en druk en met meer gemak, plezier en ontspanning je werk doen? Als team, afdeling en als organisatie. Wij verzorgen inmiddels met regelmaat de coaching van afdelingen en organisaties met een betere samenwerking, meer ontspanning, focus, productiviteit en resultaten tot gevolg. We geven dus niet alleen een workshop of een training, maar kunnen ook samen met jou echt investeren om dat team, die afdeling of die organisatie te creëren die je voor ogen hebt. Het uitgangspunt blijft dat we de organisatie zelf leren hoe ze dit vol kunnen houden en een vervolg kunnen geven, zodat het ook écht duurzaam is.  
 
En een kleine sneak preview:  
We gaan mogelijk een mastermind voor directie en management organiseren, waar we in kleine groepen met regelmaat onderling kennis en ervaring uitwisselen en leiderschap naar een hoger niveau brengen. Diverse klanten hebben hier inmiddels om gevraagd. Zou jij hier interesse in hebben? Of ken je iemand die hier veel aan zou kunnen hebben? Laat het even weten!  
 
Wil je meer weten over een of meerdere van deze programma’s?  
Mail ons en dan sturen we je snel meer informatie toe of neem contact op via ons contactformulier

Meer lezen over werkgeluk & stress?

Check onze andere blog artikelen…

Heb jij het hier al over met je team?

Heb jij het hier al over met je team?

Januari is bij uitstek dé maand voor goede voornemens.
Begin 2019 stond op nummer één bij de goede voornemens dat we onszelf ‘minder druk willen maken’.
Maar liefst 80% koos toen voor dit goede voornemen (bron: ING).

Wat wil jij in 2020 beleven?

Wat wil jij in 2020 beleven?

Het jaar zit er bijna op en ik merk dat ik het heerlijk vind om terug te kijken op 2019.
Het was een bijzonder en dynamisch bedrijf voor mij persoonlijk en voor m’n business.
Hoe heb jij 2019 beleefd?
En wat wil jij beleven in 2020 als het gaat over de juiste werk-privébalans en goede resultaten?

Ik was kandidaat voor een burn-out 

Ik was kandidaat voor een burn-out 

Heel veel mensen staan er onvoldoende bij stil hoe het écht met ze gaat.
Ze rennen maar door en kijken niet of nauwelijks naar de signalen van stress en druk.

Mensen ervaren soms zelfs klachten en geven er liever geen aandacht aan. Geen tijd. Wat als het echt wat is? Het zal wel niks zijn, toch?

Verslaafd aan de waan van de dag 

Verslaafd aan de waan van de dag 

Het is zo verleidelijk.
Opgeslokt worden door de waan van de dag.
De operatie in worden gezogen door alles wat er speelt. Vragen van medewerkers, dingen die niet helemaal lekker lopen in het team of vragen van klanten waar achter aan gegaan moet worden. En het is soms zo verleidelijk om hier in mee te gaan. 

Ben je al lekker op dreef en wil je de nieuwste tips & tricks, kortingsacties en mini-cursussen ontvangen?

Wil je niks missen? Laat dan hier je emailadres achter. Geen zorgen we haten spam en zullen je contactinfo niet delen met derde partijen.
Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Ontdek de 10 ijzersterke communicatietips

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen? Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)

Wat zijn de 10 grootste communicatiefouten?

Download de gratis communicatiefouten poster en ga direct aan de slag! Laat je emailadres achter, dan sturen we je het gratis poster. Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis poster komt eraan :)Kopje koffie?

Laat hier je naam en email achter en ik kom bij je terug om een afspraak in te plannen. Ik hoor graag wat je uitdagingen zijn, tot snel! Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Upgrade je team communicatie met het gratis ebook

 

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen?  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)Meer weten over werkgeluk?

Laat hier je naam en email achter en ik neem contact met je op over de mogelijkheden met betrekking tot werkgeluk. Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Van werkstress naar werkplezier in 6 stappen

Download het gratis werkboekje en ga direct aan de slag!  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis ebook komt eraan :)