tel: +31(0)6 55 58 30 35 info@anniekoost.nl

We horen graag van je…

Contact

et|icon_phone|

Liever bellen...

+31(0)6 55 58 30 35

et|icon_mail|

...of een mailtje sturen...

contact@anniek-oost.nl

et|icon_house|

We zijn open van:

maandag 8:00 AM tot vrijdag 17:00 PM

We horen graag wat je uitdagingen zijn!

Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@anniek-oost.nl of bellen met +31(0)6 55 58 30 35.

Het contactformulier hiernaast invullen, kan natuurlijk ook. Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.


Of het nu een vraag, een verzoek of zomaar een gedachtenspinsel is; wij denken graag met je mee. Wellicht tot snel!

Til je prestaties naar een hoger niveau!

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je als medewerker, manager of team niet optimaal functioneert of er niet het maximale uit haalt.

Wij vinden het een geweldige uitdaging om samen met jou de oorzaken te achterhalen en de weg naar de oplossing vrij te maken. Niet door alsmaar dieper te graven, maar juist door dingen aan het licht te brengen. Van elkaar leren door te praten én te doen. Daar krijg je energie van en het levert concrete inzichten op waar je echt iets mee kunt! Dat geldt voor medewerkers die grip willen krijgen op stress en werkdruk en voor medewerkers, teams, afdelingen en organisaties die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen door te werken aan hun samenwerking en communicatie. Wij helpen je om patronen bloot te leggen en te doorbreken en we begeleiden je naar nieuwe manieren van communiceren, werken en samenwerken

Ben je al lekker op dreef en wil je de nieuwste tips & tricks, kortingsacties en mini cursussen ontvangen?

Wil je niks missen? Laat dan hier je emailadres achter. Geen zorgen we haten spam en zullen je contactinfo niet delen met derde partijen. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Ontdek de 10 ijzersterke communicatietips

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen? Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)

Wat zijn de 10 grootste communicatiefouten?

Download de gratis communicatiefouten poster en ga direct aan de slag! Laat je emailadres achter, dan sturen we je het gratis poster. Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis poster komt eraan :)Kopje koffie?

Laat hier je naam en email achter en ik kom bij je terug om een afspraak in te plannen. Ik hoor graag wat je uitdagingen zijn, tot snel! Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Upgrade je team communicatie met het gratis ebook

 

Waar mogen we het gratis ebook naartoe sturen?  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis e-book komt eraan :)Meer weten over werkgeluk?

Laat hier je naam en email achter en ik neem contact met je op over de mogelijkheden met betrekking tot werkgeluk. Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden. Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je berichtje, ik laat snel wat weten!

Van werkstress naar werkplezier in 6 stappen

Download het gratis ebook en ga direct aan de slag!  Geen zorgen, we haten spam en je contactinformatie wordt niet gedeeld met derde partijen. We sturen je ook een aantal tips & tricks. Veel plezier! Meer lezen? Check hier de privacyverklaring.

Je gratis ebook komt eraan :)